Vezmi Zoe na kafe

Nejlepší sport je prý kafe a dort. Tohle jistě nevíme, ale rozhodně víme, že dobré kafe s dortem je lékem na všechno. Připravili jsme si speciální bojovku a budeme k tomu potřebovat vás!

O co jde? Je to naprosto easy, stačí se na vteřinu zamyslet. A možná ani ta vteřina nebude potřeba. Takže: zajímá nás, kam byste vzali Zoe na kávu nebo prostě na nějakou dobrotu. Ukažte nám svoje srdcové místo, takové, které by měli vidět ostatní… Místo, do kterého by skvěle padnul krásný herní kufřík plný našich hraček. Takové místo, kde si budou hračky každý den užívat péče hodných dětských ručiček, zatímco vy se budete alespoň pár minut věnovat jen sobě. 

Jasně, že bychom si všechna místa rádi vyzkoušeli na vlastní kůži, ale chvíli by nám to asi zabralo. Tak si to pojďme rozdělit, ať toho vidíme co nejvíc (nebojte, nechceme to zadarmo). ☺

Jak na to?

Zapojte hlavu, zaktivujte chuťové buňky, představte si TO místo, které je pro vás top. A ukažte nám ho. A nejen nám, ukažte ho hlavně všem ostatním! Jak? Vložte název podniku do komentářů na FB nebo IG, přidejte odkaz nebo aspoň místo, kde ho najdeme… nebo udělejte fotku, hoďte ji do stories a označte @ podnik + označte nás na IG (@zoe8_eu) nebo na FB (@lovezoe8). Klidně svůj tip pošlete i do e-mailu (mujpodnik@zoe8.eu), my už si s tím poradíme.

Co s tím dál? Pro vás to zatím takhle končí, ale ne na dlouho! Pokud bude vybrán váš tip, pošleme vám putovní Zoe, která u vás začne svou kavárenskou pouť. Až k vám dorazí, vezměte ji s sebou na místo, které jste nám poslali jako tip, a vyfoťte tam Zoe s vaší oblíbenou pochoutkou. Fotku vložte na FB nebo IG, použijte @ pro označení podniku a @ značky ZOE8. 

Jakmile splníte tuhle misi, získáváte od nás skvělou odměnu – 50% slevu na nákup čehokoliv u nás v e-shopu! Ale pozor, Zoe musí vyrazit dál – předejte ji kamarádce / sestře / atp., která zaběhne do svého oblíbeného podniku, vyfotí se, fotku nasdílí, předá Zoe kamarádce, dostane slevu… a takhle to půjde dál a dál, a díky tomu Zoe během své cesty vyzkouší maximum podniků na vlastní kůži. 

Takže si to ještě radši shrneme. Jak budete postupovat?

1) Vyberete svou oblíbenou kavárnu, kterou byste chtěli ukázat Zoe.

2) Napíšete její název + místo, kde se nachází:

– do komentářů na FB (nezapomenete na @ označení podniku)

– nebo do komentářů na IG (nezapomenete na @ označení podniku)

– nebo do e-mailu (mujpodnik@zoe8.eu)

3) Pokud padne naše volba na váš tip, pošleme vám putovní Zoe.

4) Vyfotíte ji v daném podniku, fotku nasdílíte na FB / IG, použijete @zoe8_eu na IG nebo @lovezoe8 na FB. Nezapomenete na cool hashtagy #zoe8cafe a #zoe8.

5) Zoe pošlete dál na návštěvu ke kamarádce. 

6) My vám jako poděkování pošleme do zpráv unikátní slevový kód, který můžete využít u nás v e-shopu. 

P.S.: Nemusí jít čistě jen o kavárnu, klidně nám ukažte i čajovnu, knihovnu, bistro, odpočinkový prostor… prostě místo, kde by se Zoe pěkně žilo

Určitě máte dost kamarádů, tak jim dejte vědět, ať se také zapojí – moc rádi poznáme i jejich oblíbený podnik!